Project Description

Výletiště na Prostřední Bečvě

Výletiště na Prostřední Bečvě

Tuto stavbu jsme realizovali podle projektu Ing. arch. Michala Nejezchleba z architektonického studia Henkai. Stavba se prováděla pro obec Prostřední Bečva jako výletní a rekreační místo u hasičské zbrojnice.

Výletiště má dva bufety, velký a malý, kryté pódium, nekrytý taneční parket, lavičky a uďák.

Stavby se realizovali jako lehké nezateplené konstrukce uložené na zemních vrutech. Konstrukce se prováděla ze smrkových trámů, obložení latěmi z modřínu. Na pódium se instalovaly modřínové terasovky. Na podhledy se použila břízová překližka. Střechy se předpřipravovaly jako asfaltový střešní systém pro zelenou střechu.

Detaily projektu

DATUM REALIZACE

2015

KLIENT

 

ARCHITEKT

Architektonického studio Henkai

Fotogalerie